Anotace: Tvůj pohled z očí do očí, co se mnou dělá divy, Tvá blízkost co uvnitř mě vyvolává mrazení, to všechno a ještě mnohem víc mi teď chybí, když jsi pryč a zbývá jenom snění.
Přesně tak:) Já se nezlobím, v žádným případě, su ráda, že sme si to vyjasnily:)) Dobrou noc i tobě.
14.11.2005 00:07:00 | Euka
Ale já to myslela tak, že to já chci a ne, že to tak "chtěj "vidět diváci"". Oni to nechcou. Ale jim chci umět vyjádřit díky a náklonnost tak, jak to umí oni - tedy vy:) No, nějak sme se do toho zamotaly:)
13.11.2005 23:43:00 | Euka
Pěkná.. aspoň, že se ti vrátí :)
Jasně, že je i pro tebe. Ale myslela jsem to tak, že to tak cítím, jen to neumím napsat, ne, že by to bylo nucené..
13.11.2005 22:38:00 | Euka