Mokvající vzpomínka
Anotace: O zklamani z lasky, o nenaplnene lasce
Z našeho příběhu oživlá píseň
slzy do hrudi skapala.
V mokvavém srdci zbujila plíseň,
jež vše živé zdrápala.
Možná s bujícím penicilínem
vyléčime svá nemocná bytí,
a možná podlehnem a zhynem
do srdcí navěky vrytí.
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Hloupá Květinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)