Malý dárek
Anotace: i přes dlouhé otálení a nošení u sebe jsem dárek předal
10.12.2008 23:41
Malý dárek
Malý dárek
pro Tebe mám
něco co jsem Ti
vybíral sám
co bych Ti
od srdce věnoval
co mi srdce poradilo
něco tak malého
a něžného
jako jsi Ty sama
Přesto nevím
jak dát Ti to mám
v jaký moment
jakou chvíli
jaký okamžik
Ale vím
že Ti ho dám
srdcem svým
ho věnuji
jen Tobe
v daný okamžik
Nic nežádám
jen Tvůj úsměv
Tvůj dotek
něžný polibek
Malý dárek srdcem darovaný
Přečteno 366x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, Vera, Pešulka
Komentáře (2)
Komentujících (2)