CHUT
Anotace: ........................
Sbírka:
TAK
Doteky slov tvého bytí,
té krásy věčné, jenž mě sytí...
Pohlazení...
co tu bylo,
ze snů náhlé probuzení,
ve mně tebe uvěznilo...
Ted už nevím???
jestli žiju,
tebe jím,
a tebe piju....
Snídám sladké pohledy,
k obědu jsi zase ty:)
Slyším to tvé "NEVĚŘÍM!!!"
chut však nelze ovládat,
usměvy tvé večeřím,
a pak, že už tě nemám rád???:)))
Přečteno 573x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malá slečna, Koza, JED, mexx, Holis, hezule, Ráchel
Komentáře (1)
Komentujících (1)