Koupe se ...
Koupe se dívka
a pěnu smývá
láskou
že byla jiná
doteky žínkou na těle
odhání dlaně
nesmělé
koupe se dívka
a víno z ňader
pod klínem zvedá hráz
kde hraje si
a kde už sráz
brodí se dívka
v horké pěně
tiskne mě
a podobá se ženě
co večer
tak málo byla smělá
že s ránem
zas by mě možná chtěla
Přečteno 401x
Tipy 25
Poslední tipující: Tanzania, Markéta G., batůžek na motorku, Veru, Dota Slunská, floreciente, Kapka, Jana M., Pevya, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)