Smutek...
Anotace: no, smutno je mi ... :-(
Stojíš a nevnímáš,
kolem anděl proletí
- křídla za něj rozpínáš,
místo abys mu spočinul v objetí.
Když na zem se snáší,
na betonovou zimu
- jen se kolem práší
a slzy z očí řinou.
Po vrzajících schodech,
co provází tvé dětství
- leze tichý povzdech,
jež drtí tvé světsví.
už anděl se snesl,
vítr polámal křídla
tvá věta, cos ji pronesl
- odpouští se, nezapomíná…
Komentáře (5)
Komentujících (5)