Anotace: ...jak se teď cítím i když mi dotyčný stále neřekl že to s náma konči...
Líbí se mi, jen jeden subjektivní názor, myslím, že by se dal vylepšit rým - vodkou a holkou, dát tam něco čistšího. Ale tím se nechci stavět do role toho, kdo by to napsal líp. Jen mě to napadlo.
12.09.2009 22:31:00 | René Vulkán
Ale když ano? tak se těš co bude dál, třeba to není ten pravý, hlavně kluků je habaděj a když to tak vezmeš, jsoou všichni stejní, hlavně nestojí se kvůli nim trápit :O)
31.08.2009 09:10:00 | W.O.K.O.