Bolest
Znám tě krátce, přitom dlouho
tak krásný zdáš se mi být,
tak jen na okamžik, na chvílí pouhou
toužím tě v náručí své mít
Lámu srdce, nářek slyším
na kůl sedá černá vrána
osud bližních pořád křížím
zavírá se za mnou brána.
Zvony bijí, srdce puká
spravedlnost váží osud
nepohladí tě má ruka
lhala jsem ti až doposud.
Odpusť…
Komentáře (3)
Komentujících (3)