Samota
Anotace: Už žádný smutek, žádná samota
Po dlouhá staletí, jen ona sama.
Po dlouhá staletí je čistá, černá dáma.
Po dlouhá staletí je smích její zamčen v hrobě,
ty dlouhé roky chodí stále v černé róbě.
Ve vlasech bílou růži, jenž přepychem voní,
na cestách dalekých, černí andělé jí zvoní.
Buď sbohem, samoto smutná.
Komentáře (2)
Komentujících (2)