Smích andělů
Anotace: písňový text, ještě nezhudebněný
Rosou,
jen tak jdu si ranní rosou,
nohou bosou,
z trávy stírám zhmotnělý
nesmělý,
nesmělý smích
andělů nebeských.
Stříbrná rosa se zatřpytí,
kouzlo noci už nechytíš…
V čem vlastně byla dnešní noc jiná?
A pročpak končí,
Čí je to vina, čí je to vina?
Rosou,
jen tak jdu si ranní rosou,
pár pomněnek vpletených
do vlasů,
v úžasu
poslouchám smích,
nesmělý smích
andělů nebeských.
Stříbrná rosa se zatřpytí,
kouzlo noci už nechytíš…
V čem vlastně byla dnešní noc jiná?
A pročpak končí,
Čí je to vina, čí je to vina?
Jednou,
až zas budu s Tebou jednou,
mraky se zvednou,
spolu uslyšíme smích,
nesmělý smích
andělů nebeských.
Přečteno 729x
Tipy 53
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elisha, Roman.Tycka, Dračičák, floreciente, Koza, Holis, Alien.v.v.s., Prokešová, Verule, ...
Komentáře (18)
Komentujících (18)