Rutina
Na ramínko němého sluhy
pečlivě zavěsím
profesní úsměv
(Ráno ho přežehlím, je pomačkaný)
A ze zásuvky prádelníku
jak čertík z krabičky
vyskočí na mne slzy úlevy
a následného smíchu
(je dokonalý v usouženém tichu)
Potom tě zlíbám
(nemáš na vybranou)
večer co večer musíš hrát
naši hru obehranou
Neumíš a ani nechceš uhýbat
když žužlám zas a znova
tvou fotku
tisíckrát olíbanou...
Přečteno 419x
Tipy 50
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nergal, Holis, strašidýlko-střapatý, Házté, a_tao, Harr, Juraj Hrom, hezule, Sleepwalker, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)