Omlouvám se NikitaNika,ale působí na mě smutný podzim a nějak mi nejdou moc vtipné sloky...jenom se bojím co přijde po zimě až budu v depresích očekávat jaro a příchod sluníčka...
16.11.2005 07:36:00 | Petr Z
smutňoučká, ... neměla bych takové to básenky číst, už tak se trápím a pláč je můj denní režim ...
14.11.2005 18:23:00 | NikitaNikaT.