Kolikátý?
Anotace: Proč se bolest nezmenšuje? Proč ten co byl, nemiluje?
Sbírka:
Kniha stížností
Po dalším lásky neúspěchu,
za tebou šla jsem pro útěchu.
Vystavěla nové zámky a hrady.
a dočkala se jediného - tvojí zrady!
Odešel jsi příliš snadno,
uvnitř ticho, pusté prázdno.
Předem jsem věděla, že to tak dopadne.
Jen další, co přijde a ukradne.
Už není, co bys mohl vzít.
Přišel ten čas odejít.
Odcházíš, zdá se mi to příliš brzy.
Snažím se zakrýt zrádné slzy,
pokouším se smát.
Stane se to, kolikrát?
Zapálils lesy, zbořil hrady.
Kolikátý jsi z mé řady?
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)