Anotace: K té básničce mě inspirovala kniha Tobiáš, kde je napsáno: "Neboj se, jste si souzení od věků." Taková smutně zamilovaná básnička...
krása je krásná, neboť má v sobě skrytý smutek nad pomíjivostí všeho..moc hezky vyjádřeno..
01.09.2009 16:01:00 | páááááááá