V tichu noci měsíc tvoří
V tichu noci měsíc tvoří
odraz v kalných očích
pomalu čas ubíhá, však
svět se rychle točí
Ze všech nejvíc bych chtěl zažít
zas ten krásný pocit
v náručí své na chvíli tě
zase držet moci
Je to nutnost, nic než nutnost
zas ty chvíle prožít
nezbývá mi, nežli pouze
slepě po nich toužit
Neznám lepší, věř mi prosím
je to už dost vážný
jak jsem říkal, ty's má spása
ty's můj anděl strážný
Přečteno 515x
Tipy 4
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Pevya, BERYL.K
Komentáře (1)
Komentujících (1)