Pohled, který dotek pojí
Anotace: miluji tě, co víc dodat...
Pohled, který je tak zvláštní,
už na nic nečekej - světlo zhasni.
Čekáš...
A já, vlastně nikdo nechápe nač,
dobře vím, všichni ví, že jsi rváč.
Za co ale bojuješ?
První dotek, který si mi darovala,
ta chvíle pro mě moc znamenala.
Tak nač čekáš?
Jen ty víš, ale nejsi sama koho to poznamenalo,
poznamenalo to i mě, když mé srdce se zamilovalo.
Je krásné, že ty mě také miluješ!
Přečteno 701x
Tipy 32
Poslední tipující: Zefi, hašlerka, Churry, x.someone.x, Nergal, Isquieasuus, Ariella13, Sýkorka07, tristan, ir.is, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)