Netopýří
Anotace: na takový jako já...(víš?)
leskla se v letu křídla muří
z nebe sypalo se černé peří
motýli sedali na klín smutným
a každé zlo se stalo nutným
jen na netopýry se zapomnělo
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: kouzelníček, Bíša, Bůchví...
Komentáře (1)
Komentujících (1)