Za polibek
Dal bych i rozum svůj,
Dal bych i svět,
Dal bych i svobodu,
vše dal bych hned.
navštívil peklo,
opustil nebe,
to vše bych udělal,
Kdybych měl tebe.
Vzdal bych se snění,
Vzdal bych se všeho.
Za to chci na své rty,
polibku tvého.
Polibku, který
za pouhou vteřinu,
utiší touhu mou,
jak mořskou hladinu.
Za pouhou vteřinu,
co trvá staletí.
jediný polibek,
jediné obětí.
Přečteno 474x
Tipy 1
Poslední tipující: Demedalex
Komentáře (2)
Komentujících (2)