Anotace: xxx
abych navázal na můj předchozí komentář k tobě, tak tady to funguje právě tak jak si to představuju :). navíc i té druhé básni dává další význam.
výborný refrén, který se lehce obměňuje. to srdce tam úplně slyším :). druhá strofa sice zní lehkým klišé, ale to se dá odpustit :).
22.09.2009 18:10:00 | Tömätäri
Pokud mohu poradit, snaž se vyhnout tečkám - také jsem tečkovala, hlabvně zpočátku, pak mi bylo doporučeno moudřejšími autory a hlavně velmi dobrými básníky to, co radím i Tobě - i bez teček za verši budou Tvé myšlenky čitelné a velmi dobře podané.
05.09.2009 10:22:00 | Harr
Věčné otázky života,
dál srdce tiše klokotá,
láska, to není prokletí
a i když někdy ztroskotá
zas k oblakům si doletí.
(aspoň tak já to vidím..
pak se mnohdy divím)
04.09.2009 11:34:00 | Hazentla