Závidím...
Anotace: závidím všemu, co ti je blíž, než já
Závidím vzduchu, který dýcháš,
protože tě může objímat
závidím úsměvu, který skrýváš,
protože ho můžeš darovat.
Závidím slunci nad tvou hlavou,
protože tě může celý den hřát
a závidím noci, byť je tmavou,
protože vedle ní můžeš usínat...
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor
Komentáře (1)
Komentujících (1)