Anotace: ..aneb věčná, krásná barokní komedie..
Milý, rozmilý, jsem hodně ráda, že můj textík jsi po svém dotvořil svou replikou. To mám vždy radost, protože (můj) příběh, aniž to vlastně tuším, může mít úplně jiný scénář. Onen původní...a to se mi hodně líbí...není ojedinělý, má slova ožívají vícekrát a různě, jakkoliv, nestejně!!!
I když jsem do tvého scénáře nepronikla pro příběh svůj, moc Ti děkuji!!!! A raduji se velmi
MH
03.09.2009 19:26:00 | Mirka Hedbávná