Degradoval jsem na hodnost "nezadaný"
Anotace: ... je zvláštní jak jsme jeden okamžik někomu blízko a druhej den tak daleko ...
Degradoval jsem na hodnost nezadaný,
generál Láska za zády se mi smějě,
byl jsem jím v boji moc nahlodaný,
nechápu vůbec, proč mě se to děje.
Sabotáž spáchali na mě mý spojenci,
plukovník Vášeň a major Touha,
nejradši chtěli by, mít mě už pod věnci,
aby tu zbyla teď, po mě jen čmouha.
Na bojiště v první řadě,
s desátníkem Smutkem jsem,
odkládáme naše zbraně,
jdem k smrti přímo za nosem.
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: Markéta G., Fenceless, Sweet KiWi
Komentáře (0)