Bouře
Tak jako andělé padlí,
a jejich křídla zlomená,
plujeme tiše tmou,
na lodi bez jména.
Světla přístavu naděje,
mizí za námi v dáli,
hoří jako naše sny,
co na kousky jsme roztrhali.
Příliv bouří na skalách,
do noci hledím a v srdci strach.
Když vše pro co jsem ještě žil,
se změnilo v pouhý prach...
Přečteno 421x
Tipy 24
Poslední tipující: Bíša, Vlk v rouše, LordSet, Princezna.Smutněnka, Tanzania, Mademoiselle Drea, Házté, danav, Iwushak..., batůžek na motorku, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)