Červencová
Anotace: ...vůně a emoce ...
všiml sis že lípy voní ?
stačil ses vůbec
nadechnout ?
mně voní jinak nežli loni
když vyvlékala jsem se
z pout...
zas jejich nektar dýchám
a vzdychám
a chci tě
obejmout
mé ruce tápou hledajíce tvoje
ústa jsou plná nepokoje
slov která v nich hnízdí
jak ptáčata před
rozletem
jen trochu zahřát
a přikrmit
pak rozletí
se světem
najít místo
pro dvojí
štěbetání
Přečteno 631x
Tipy 25
Poslední tipující: jvacl, šuměnka, vodnař, ilona, pamp_elka, TetaKazi, susana načeva, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Holis, Pevya, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)