Miluji tvé pohledy
Miluji tvé prohřešky
Miluji tvé oči
Miluji tvé rty
co milují mě vždy!
Miluji tvůj úsměv
Miluji tvé ruce
Miluji tvé doteky
které dáváš mi na věky!
Miluji tvé nohy
co přivedli tě k moci!
Miluji tvé pohyby
které vposteli tě podvedli!
To protože jsi dokonalý
i bez toho co vsrdci nosíš!