Proč
Anotace: tohle sem napsala když sem poslouchala hudbu pokud se vám to zdá zmatené tak to je normální
Poč milovat proč své srdce dávat
a potom na život nadávat.
Proč po tobě stále toužím,
proč kolem tebe stále kroužím,
je to snad láska? Snad ne,
snad se nic tak hrozného jako je láska u ke mě nedostane.
Ty jsi tak zvláštní,trvalo mi dlouho než sem se k tobě dostala,
trvalo to dlouho co sem jiného mít ráda přestala.
Hnědé oči plné lesku,
mé oči jsou plné stezku.
Ty jsi tu semnou cítím tvou vůni,
slyším tvůj hlas,no a já v tom lítám zas.
Komentáře (2)
Komentujících (2)