Room xxx
Jedny schody, dvoje dveře.
Všechno je to o důvěře.
Dvě, tři slova, tichá shoda.
Jen to prožít zas a znova.
Tma zahalí, co říká se potají.
Pod peřinou z bělásků, pojď hrát si na lásku.
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Marfuša
Komentáře (0)