NOCNI SMS
Anotace: Uprostred noci pro mou lasku...
Jak často máš říkat mám tě rád,
životem plout a nikdy nic nezvorat?
Jak sladké mají být zážitky,
pro plynulost lásky a zážitky.
Chci vždy mít v srdci tvůj předobraz a
sdílet svůj život s tvým nadoraz.
Chci žít a říkat vše v maximální intenzitě,
chci vnímat a cítit naše miluji Tě!
A.
Přečteno 718x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)