Pocitově silné, ale ten rým .... a rytmika... ne. Hm, skočím na novější, a uvidím.
05.04.2006 23:21:00 | MATT
Mluvil jsem už hodně věcí, a poslední co ti na téma tvé lásky řeknu: Drž se za každou cenu toho, koho miluješ, a neopouštěj ho, i když máš pochybnosti...
Však ty víš...
17.11.2005 13:13:00 | D.Angel
Bás se o lásku? To snad každý jistým způsobem. Zda odende, či ne, nepoznáš, pokud to neskusíš. Někdy je třeba riskovat ...
14.11.2005 17:53:00 | NikitaNikaT.