Jdi už!
Že dobře vypadám,leze z tebe
a mě zas z toho drsně zebe
srdíčko ...
málo,maličko
stačí
bys ty oči račí
zapíchl
pod má víčka
do srdíčka
ano,tam a hlouběji
živíš ve mně naději
už tolik měsíců a roků
že často pár broků
chci do tebe vpálit.
Jdi konečně jinou balit!
Přečteno 310x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, KockaEvropska, NikitaNikaT., Házté, Zpátky
Komentáře (3)
Komentujících (3)