Pro ni
Anotace: Majdi, jen tebe chci milovat
Dva milenci, jež se pravdy bojí
Dvě duše jež jsou podobojí
Dvě těla zlomená chtíčem
Dvé bytosti ztracené v ničem
A prosba vyřčená k tichu
Němě vyzívá k hříchu
Ty těla jež k sobě lásu znají
Ty duše jež se podobají
Jen lásku chtít
A duši milovat
Ten svět a duši svou
Jen tobě Lásko dát
Přečteno 576x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Pohjolanka, Lissa, Samotář Samotinký
Komentáře (1)
Komentujících (1)