Andělské polibky
Anotace: ... čekání a touha ...
Andělské polibky posílám po vodě,
touhou se choulí v lodičkách z listí,
kdo si je odchytí, nenechám náhodě,
vlny jich houpají možná i tisíc.
Všechny jsou pro Tebe, miláčku,
lovíš je do dlaní na druhém břehu,
z polibků postavíš houpačku,
zapleteš listí do příběhu.
Pohoupáš vzpomínky o jedné lásce,
o štěstí, setkání, o naději,
přivoláš pohádku o plavovlásce,
čekáním struny se rozechvějí.
Přečteno 466x
Tipy 37
Poslední tipující: Prokešová, Kapka, tristan, kroužek, Samotář Samotinký, poustevník Jirka, zzlatý, hezule, malý lachtánek, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)