Noční motýl
Dnes v noci dějí se zázraky,
zdobíš si hlavu bodláky.
Svlékáš se v svitu měsíce,
okolo světlušek tisíce.
Do lůžka stáhneš mne z kapradí,
po tváři něžně mne pohladíš.
A noční motýl elegán,
vyhlásí ještě dnes do všech stran.
Že bereš si ty mne a já tebe,
že žehná nám peklo i nebe.
Že ještě dnes budem oddáni,
a svědkem bude nám svítání.
Přečteno 418x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, danaska, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)