Je to zvláštní
Anotace: Není to báseň, ale povídka taky ne...Prostě takové vyznání
Je to zvláštní, křičet na tebe, třást se vzteky, všechna vyřčená slova myslet smrtelně vážně, a přitom tě tak neochvějně milovat.
Je to zvláštní, vyčítat ti tvé nedostatky a chyby a přitom si tě tolik vážit.
Je to zvláštní, vnímat tě tolika různými způsoby a přitom v tobě nacházet něco nepoznané.
Je to zvláštní, dívat se na tebe, nehledat vnější krásu, ale vědět, že v hloubi duši jsi ten nejbližší.
Je to zvláštní, vyčítat ti to, co na tobě tolik obdivuju.
Je to zvláštní, snažit se ti vzepřít a vědět, že mě máš stejně ve své moci.
Je to zvláštní, být s tebou a nemít víru ve společnou budoucnost.
Je to zvláštní, cítit toho tolik a nemít ve své moci ti to říct....
Přečteno 432x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, ilona, Dullsinea, Agniezka, tristan
Komentáře (2)
Komentujících (2)