Zmatená láska..:)
Anotace: tak ..:) hodnotte
Je jako červík v mé hlavě
jako malý trpaslík
který prokousává se hravě
k mým pocitům a za to dík.
Je jako prsten na mé ruce
jako usmev v nesnázích
něžně i hrubě zranil mé srdce
navždy ztracená v polibcích.
Je jako slza deroucí se z oka
jako štěstí co nikdy nekončí
když vidím ho, mé srdce puká
láska se s přátelstvím neloučí.
Je jako oheň, co jemně mě spálil
jako voda jež zranění schladí
tlusťoch svým jídlem se udavil
ja miluju pocit jeho dvou dlaní.
Přečteno 469x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, stmivani.na.lepsi.casy, Labanda, Radek.oslov.Šafárik, Okřídlená Lištička, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)