Silné verše.
Někdy je potřeba nezůstat stát
a vydat se novou cestou.
ST.
29.10.2009 18:52:00 | Paulín
City jsou velmi křehké a sentimentální je každičký z nás, jen si to možno hned neuvědomíme. Cit, který přichází, či ho člověk nalézá, ještě prý neznamená, že se dotáhne do konce, když přinde vratkost a člověk balancuje. Pěkné dílko k zamyšlení. ST!
17.09.2009 06:15:00 | NikitaNikaT.
Hezká báseň-jakoby vyznání té chvíle nulté.
A já ji také mám docela ráda-
každý den na ni čekávám
bez ní neusnu.
06.09.2009 21:27:00 | s.e.n
Já mám rád přechody mezi starým a novým, tu nultou hodinu..to se totiž rodí nové naděje :-)
A za ten výraz uzem(n)ě(koule)ní sis u mě vysloužila stípek ;-)
05.09.2009 12:07:00 | Chancer