Květ
Dalas mi dítě lásko má,
s nádhernýma očima.
Dalas mi syna krásného,
jako andílka spásného.
Budu ho milovat,budu ho chránit,
tak jako tebe má krásná paní.
Budu mu hladit jeho vlásky,
on je přec květem naší lásky.
Děkuji
Přečteno 406x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, al-pacino, nejsembásník, labuť, Radek.oslov.Šafárik, Simísek
Komentáře (5)
Komentujících (5)