poslední polibek
poslední sen
i když
se zastaví
náš život tady
stejně
my dva spolu
pořád poplujem vesmírem
jsi důvod mého těšení
jsi radost v hodně špatné chvíli
pokorně očima tě hltám
v tobě spím
chci, abychom se sobě nikdy neztratili
ani teď a tady,
tak pevně a něžně dál jako dosud
drž mě ve svých dlaních
stulím se k tvému teplu
tiše tě budu hladit
pro tvůj úsměv se nikde nezapletu
jen
s tebou
chci
lítat astrálem
05.09.2009 20:52:00 | Žqáry