Vyznání
Anotace: Silný býval, pak přišel cit a je zranitelný...všechno má svou cenu...
Síla odchází,
svaly chřadnou,
slabost vychází
až z nitra nesnází.
Silný jsem býval,
myšlenky skrýval,
bojoval sám
a silou jsem plýtval.
Pak přišel cit,
cit plný touhy
a hřejivé krásy,
který vklínil se...
hluboko mezi mé vlasy.
A ta síla,
kterou jsem mával,
ta lehkost bytí
se kterou jsem vstával
zmizela...a je pryč.
Už nejsem tak silný,
ten cit je má achylova pata.
Přišel, nikoho se neptal,
usadil se natrvalo
a to mi velkou sílu vzalo.
Touha, vášeň, dotyky
úsměv a sen jsou poznáním,
jsou než síla krásnější
a jsou pro tebe mým vyznáním.
Komentáře (0)