Když člověk počítá každou vteřinu
Měsíc a čtvrt
5 týdnů
36 dnů
864 hodin
51 840 minut
3 110 400 vteřin bez tebe
chybíš mi už teď
mrazivě šedé nebe
tady-má zpověď
Ty víš, vidíš, cítíš, rozumíš
mou duši nevysvobodíš
Už nezdržuj se zpět
čas běží
nemáme mnoho let
slunce před tebou leží
doteď bylo jen tvým
proč nemůže být i mým
Nedělíš se o něj
tak nedávej naděj
Láska nechtěná
je jako píseň bez jména
která tóny má
melodii však hledá
Zvony v hlavě
bijí zrádně
odpočítávají chvíle zlé
a sny příjemné
Samotě duši dají
na tebe se přitom ptají
Přečteno 350x
Tipy 9
Poslední tipující: losscar, Oťas, ir.is, Mišiačik, al-pacino, stravla
Komentáře (5)
Komentujících (4)