vždyť za tebou
.
hudbou zníš nádherná
pod záhybem tuniky
rockenroll přiznala’s
luno až ke zbláznění
růžovoprsá
přicházíš
pradávná touho
a já tě proklínám
vždyť za tebou musím
tajná přání zkusit
ač hledám jen svůj klid
už odejdi
a nechtěj mne
prosím
za tebe
za sebe
bez těla
bez duše
bez nebe
zakoušíme
snad do dna
zůstaň tak nahá
jak jsem tě vítal
na svět já
a křič
"Jsem !"
.
Přečteno 600x
Tipy 20
Poslední tipující: Agniezka, Prokešová, Mraveneček, Lorraine, Házté, isisleo, Kubino 2, Marupiara, Psavec, Tacca, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)