Večerní meditace
Kůži mi natíráš voňavou mastí,
tělo se prohýbá nesmírnou slastí,
pod Tvými doteky srdce jen vzdychá,
Tvá vůně kouzelná s mojí se míchá.
Řetízky na rukou do ticha zvoní,
přichází pohoda, nořím se do ní,
na stole plápolá plamínek svíčky,
po zádech příjemně přejíždíš míčky.
Je to jen předehra k večerním hrátkám,
laskáním těší se má kůže hladká,
umíš tak naladit touhu své ženy,
stůl plný lahůdek už máš rozložený.
Přečteno 420x
Tipy 40
Poslední tipující: poustevník Jirka, NikitaNikaT., Sýkorka07, Kapka, carodejka, kroužek, Kubino 2, Štěpina G, Radek.oslov.Šafárik, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)