Myslela jsem
Anotace: Zlomene srdce, co vice dodati.
Myslela jsem, že miluji, ale až teď vím, že jsem milovala.
Myslela jsem, že miluje, ale až teď vím, že ne.
Myslela jsem, že jsme, ale až teď vím, že jsem se pomýlíla.
Myslela jsem. A teď mám srdce zlomené.
Nechápu, nevím, neovlivním.
Dále sním, trpím a neodpustím.
Ne teď, teď to bolí.
Už nesjme spolu a přitom jsme byli.
Nechápu, nevěřím a křičím.
Nechápu, doufám a brečím.
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, Alfííík
Komentáře (1)
Komentujících (1)