Zmámená
Slyším tóny Tvého hlasu,
cítím vůni jemných vlasů,
na Tvých pastvinách se pasu,
po paměti, bez kompasu…
Nech mě Tvojí loukou jít,
ze Tvých úst chci vláhu pít,
na Tvých polích lásku sít,
o Tvých dotecích si snít.
Po Tvých krajinách se toulám,
ve Tvých očích prý se rouhám,
nejsem žádný anděl strážný,
jsem jen omámená vášní.
Přečteno 564x
Tipy 43
Poslední tipující: šuměnka, poustevník Jirka, NikitaNikaT., Sýkorka07, Prokešová, WAYWARD, Kapka, Tanzania, Gudula, Mraveneček, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)