Sladké blábolení
Anotace: Moc tě miluju... :-*
Když nejsi u mne,
všude tě vidím,
doteky tvé cítím dál,
zavřu-li oči,
pořád se divím,
není to pohádka,
nejsi ty král?
Ležíš tu při mne,
cítím tvůj dech,
na krku tep se ti třese,
líbáš mě na líčku,
vydávám vzdech
a vše s námi se vznese.
Ty jsi mé slunce,
co budí mne sladce,
když probouzí se vedle mne,
Miluju tě, ty víš, jak moc,
už nechci být bez Tebe,
volám: „Miláčku, vrať se!“.
Komentáře (0)