To je moc hezká bublavka. Vykouzlí úsměv a to je skvělé.
Jako čtenář mám tyhle básenky rád, Jsou malým lékem na duší…
06.11.2007 17:43:00 | kouzelníček
Zdar, no je to takové dětské, abych byl k tobě zcela upřímný. Ale co, hlavně že je mír :)
Ahoj
JirkaS
15.11.2005 11:50:00 | JirkaS