Křičet štěstím
Trosky toho, co měl být život,
odlesky slunce, co prosvítit mělo ráj,
štěstí, které umřelo s Tvým sbohem,
Tvou vůni, z mých dlaní, už vítr vzal...
Křehká krása okamžiků,
kdy okolní svět neznamenal nic,
zdání, že člověk je chopen letu
a štěstím by křičel z plných plic.
Z Tvé náruče jsem znala tenhle pocit,
v Tobě jsem našla celý svět,
a zůstala jen bolest toho,
kdo líbal naposled...
Přečteno 457x
Tipy 19
Poslední tipující: Bíša, mauvais-ange, enigman, Psavec, zelená víla, Alfííík, Clarissa, Zefi, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)