Zklamala
Anotace: Proč vždy zklamu lidi na kterých mi nejvíc záleží?
Sedím a koukám- výraz beznaděje
nevíš co se děje, ptáš se- naléháš
já dál zamlkle zírám do země
v hlavě spousta mínění je
myšlenky na rozchod, myšlenky na volnost
zároveň pomýšlím na tebe
vzpomínky kouzelné na chvilky magické
pocit, že jsem zklamala- sebe
tebe
nás
odpusť mi to zas, víckrát se tak nestane
pochop jen, že mé srdce láskou víc nevzplane
Přečteno 370x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Lioness, Anastacia-Jane, jesterka, Clarissa, Maro Deives
Komentáře (2)
Komentujících (2)