Řeka 2
Sedíme spolu u řeky,
a posloucháme jejímu šumění.
U břehu plují dvě labutě,
se svou něhou se k sobě tulí.
Už jsme jim vymysleli i jména,
ale je to naše tajemství.
Tajemství nás dvou.
Ale brzy ráno musíme odejít,
protože příjdou dřevorubci
a to by nám zlomylo srdce.
Ničí přírodu která je krásná
sama za sebe.
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)