Tichá voda
Přemýšlel jsem,
co mám a nemám říci,
jak mám či nemám ti to říci,
zjistil jsem že nemám ti co říci,
a tak neříkám nic,
jenom mlčím,
nedělám hluk.
Jenom ty břehy stále melu,
dokud je všechny nesemelu,
nedopřeju si pokoje,
tak takhle,
tak to všechno je.
(2000)
Komentáře (0)